Nyt fra bestyrelsen

04.11.2020 BEBOERBLADET NOVEMBER 2020

Du skulle gerne have modtaget det nye beboerblad i din postkasse, hvis ikke kan den hentes her på siden. Du kan blandt andet læse formandens beretning, info om snerydning og flishugning, og artikler om den nye sti ved købmanden og seneste tiltag i vores grønne områder. Med venlig hilsen, Bestyrelsen.

Find det seneste beboerblad fra Grundejerforeningen her:

   November 2020


12.08.2020 BEBOERBLADET AUGUST 2020

Det nye beboerblad er omdelt til vores postkasser. Du kan blandt andet læse formandens beretning, info om parkering, ny asfalt og hækkeklipning, og et forslag om anlægning af hundeskov. Med venlig hilsen, Bestyrelsen.

Find det seneste beboerblad fra Grundejerforeningen her:

   August 2020


30.07.2020 NY ASFALT PÅ VEJ – I VÆGTENS KVARTER

I august måned udlægges der ny asfalt i vores vænger og på stamvejen i Vægtens Kvarter. Der er tale om en overfladebehandling, som består af et tyndt klæbrigt lag med små granitskærver på op til 1 cm, som er strøet ovenpå. Det kan godt medføre nogle gener det første års tid.

Overfladebehandlingen betyder, at asfalten efter udlæggelsen godt kan være klistret – især her i varmen – så vi henstiller til, at man lige kigger under sine fødder inden man går indenfor i huset. Hvor nødvendigt, vil vores medarbejdere gå rundt og strø ekstra skærver.

Når det bliver rigtigt varmt og bilerne samtidig drejer på denne belægning, kan den klistrede bitumen godt svede igennem det tynde lag af granitskærver, men det betyder ikke, at asfalten er gået i stykker. Den klistrede bitumen kan godt lukke sig om hullet igen.

Der vil ligge en del løse sten i begyndelsen, men de vil efter kort tid blive kørt mere fast. Der må dog forventes, at det ikke sker øjeblikkeligt, så vi vil råde alle trafikanter til langsom og hensynsfuld kørsel, så man ikke oplever stentab (sorte huller på vejene) eller stenslag.

Asfalt arbejdet påbegyndes i uge 32, der vil blive skiltet i de enkelte vænger efterhånden som arbejdet skrider frem.

God sommer til jer alle.
Med venlig hilsen, Bestyrelsen.