Nyheder

29/1-22 Generalforsamling 2022

Grundejerforeningens ordinære generalforsamling forventes afholdt onsdag d. 23. februar 2022 kl. 19:00 i Aktivitetshuset, Hjulets Kvarter 119 (fællesrummet).

Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen under dagsordenens pkt. 4, skal være bestyrelsen i hænde i postkassen, Hollufgårdsvej 217 senest den 15. februar 2022 om morgenen kl. 8. Forslag må meget gerne være velbeskrevet og godt dokumenteret, da det gør det nemmere at tage stilling til for de fremmødte til forsamlingen.

Skulle du være interesseret i at stille op til bestyrelsen og høre mere om bestyrelsesarbejdet, er du velkommen til at skrive til bestyrelsen@grf-hollufpile.dk.

Vi er nu på vej ud af corona-restriktionerne, så vi håber at kunne afholde arrangementet helt som normalt. Dog opfordrer vi naturligvis til, at vi fortsat passer godt på hinanden.

29/1-22 Fastelavnsfest

Grundejerforeningen, Centerforeningen og Min Købmand holder i samarbejde fastelavnsfest i Rundbuehallen ved Skt. Hans pladsen:

lørdag d. 26. februar kl. 11

Der vil blive en tønde til de små og en til de større børn. Vi glæder os til at slå katten af tønden med jer.

27/1-22 Beboerbladet januar 2022

Årets første blad indeholder invitationen til vores generalforsamling, inkl. budgetoplæg og bestyrelsens beretning. Derudover kan du læse formandens beretning, foreningens p-regler og om den kommende fastelavnsfest.

Januar 2022

1/12-21 Beboerbladet december 2021

Fjerde og sidste blad fra foreningen er omdelt i postkasserne og ligger nu tilgængelig her på siden. Du kan bl.a. læse formandens beretning, se hvem du skal kontakte når kloakken er stoppet og hvordan du kommer af med juletræet til flishugning. Med venlig hilsen bestyrelsen.

December 2021

1/8-21 Beboerbladet september 2021

Kan du ikke finde vores blad, som skulle være leveret til din postkasse, kan du hente det her. Denne gang får du en sensommerhilsen fra formanden, referat fra generalforsamlingen, og påmindelse om hækkeklipning og p-regler. Med venlig hilsen bestyrelsen.

September 2021

17/5-21 Generalforsamling 2021 ny dato

Grundejerforeningens ordinære generalforsamling afholdes onsdag d. 16. juni 2021 kl. 19:00 i Aktivitetshuset, Hjulets Kvarter 119 (fællesrummet).

Generalforsamlingen blev først rykket fra februar til april og nu til juni. Da genåbningen er godt i gang, forventer bestyrelsen ikke flere udsættelser.

Forvent at der ved indgangen tjekkes corona-pas, ligesom du skal medbringe mundbind eller visir. Vi vil sørge for afstand mellem siddepladserne og håndsprit.

Fristen for indsendelse af forslag er overskredet. Skulle du være interesseret i at stille op til bestyrelsen og høre mere om bestyrelsesarbejdet, er du velkommen til at skrive til bestyrelsen@grf-hollufpile.dk.

12/5-21 Sankt Hans arrangement er aflyst

Grundet usikkerheden i denne coronatid om forsamlingsforbud og jævnligt ændrede regler for større arrangementer, har bestyrelsen besluttet, at der ikke afholdes Sankt Hans bag købmanden i år.

Bestyrelsen ser frem til vi ses til næste år.

Generalforsamling 2021 er rykket

Grundejerforeningens ordinære generalforsamling er endnu en gang rykket grundet forsamlingsforbuddet.

Ny dato og invitation udsendes når muligt.

15/4-21 Beboerbladet april 2021

Dette kvartals blad er omdelt i jeres postkasser, og kan findes her på siden. Den indeholder bl.a. formandens beretning et år efter Coronaens start og informationer om det nye firma, som du skal ringe til, hvis kloakken er stoppet.

April 2021

1/2-21 Beboerbladet januar 2021

Trods nedlukning i denne corona-tid, er det nye beboerblad blevet trykt og omdelt i vores område. Årets generalforsamling er rykket til April, men indkaldelse og budgetoplæg er at finde allerede i dette blad. Du kan også læse bestyrelsens beretning for 2020.

Januar 2021

1/2-21 Generalforsamling 2021

Grundejerforeningens ordinære generalforsamling forventes afholdt onsdag d. 21. april 2021 kl. 19:00 i Aktivitetshuset, Hjulets Kvarter 119 (fællesrummet).

Grundet Corona og forsamlingsforbuddet har bestyrelsen valgt at rykke den årlige generalforsamling fra februar til april, da vi håber, at samfundet er lukket op igen til den tid.

Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen under dagsordenens pkt. 4, skal være bestyrelsen i hænde i postkassen, Hollufgårdsvej 217 senest den 15. februar 2021 om morgenen kl. 8. Forslag må meget gerne være velbeskrevet og godt dokumenteret, da det gør det nemmere at tage stilling til for de fremmødte til forsamlingen.

Skulle du være interesseret i at stille op til bestyrelsen og høre mere om bestyrelsesarbejdet, er du velkommen til at skrive til bestyrelsen@grf-hollufpile.dk.

4/11-20 Beboerbladet november 2020

Du skulle gerne have modtaget det nye beboerblad i din postkasse, hvis ikke kan den hentes her på siden. Du kan blandt andet læse formandens beretning, info om snerydning og flishugning, og artikler om den nye sti ved købmanden og seneste tiltag i vores grønne områder. Med venlig hilsen, Bestyrelsen.

November 2020

12/8-20 Beboerbladet august 2020

Det nye beboerblad er omdelt til vores postkasser. Du kan blandt andet læse formandens beretning, info om parkering, ny asfalt og hækkeklipning, og et forslag om anlægning af hundeskov. Med venlig hilsen, Bestyrelsen.

August 2020

30/7-20 Ny asfalt på vej i Vægtens Kvarter

I august måned udlægges der ny asfalt i vores vænger og på stamvejen i Vægtens Kvarter. Der er tale om en overfladebehandling, som består af et tyndt klæbrigt lag med små granitskærver på op til 1 cm, som er strøet ovenpå. Det kan godt medføre nogle gener det første års tid.

Overfladebehandlingen betyder, at asfalten efter udlæggelsen godt kan være klistret – især her i varmen – så vi henstiller til, at man lige kigger under sine fødder inden man går indenfor i huset. Hvor nødvendigt, vil vores medarbejdere gå rundt og strø ekstra skærver.

Når det bliver rigtigt varmt og bilerne samtidig drejer på denne belægning, kan den klistrede bitumen godt svede igennem det tynde lag af granitskærver, men det betyder ikke, at asfalten er gået i stykker. Den klistrede bitumen kan godt lukke sig om hullet igen.

Der vil ligge en del løse sten i begyndelsen, men de vil efter kort tid blive kørt mere fast. Der må dog forventes, at det ikke sker øjeblikkeligt, så vi vil råde alle trafikanter til langsom og hensynsfuld kørsel, så man ikke oplever stentab (sorte huller på vejene) eller stenslag.

Asfalt arbejdet påbegyndes i uge 32, der vil blive skiltet i de enkelte vænger efterhånden som arbejdet skrider frem.

God sommer til jer alle.
Med venlig hilsen, Bestyrelsen.